tirsdag, juni 17, 2008

Bryllup, allergi og andre sommer-ord

Nå har jeg vært hjemme i nesten en uke, og så vært i Oslo i helgen, og nå er jeg hjemme igjen.

Forrige lørdag hadde vi utdrikningslag for Ingvil. (Jeg har dessverre ingen bilder, men skal legge ut egen post når jeg får tak i noen). Jeg tror at det var vellykket og at Ingvil koste seg (i hvertfall store deler av dagen...).

Så dro jeg som sagt hjem. Her kom de "etterlengtede" allergiplagene så tårene trillet.

Her var det også brann, eller ihvertfall røyk. Ingen veldig hyggelig opplevelse, men heller ganske creepy.. Gul-brunt lys og en skummel røykdis som lå over oss.

Jobb ble det og. Samme gamle (bokstavelig talt) tralten, men helt overkommelig.

Det fine været forsvant dagen jeg kom hjem, så det har ikke blitt så mye til den sørlandssommeren jeg gledet meg sånn til. Men det kommer nok en gang.

så bar det tilbake til Oslo på lørdag med mamma og pappa. Fikk besøkt familie på Stabekk og spist pizza til 119kr. Søndag skulle alle tingene mine ned i bilen og på lasteplanet, og opp på loftet der jeg skal bo fra høsten av. Det ble mye trapper... Jeg har bodd i 4. etasje nå (uten heis) og alt skulle opp på et loft i 5. etasje (uten heis). Så idag er leggene mine verre enn de noen gang har vært. Men da var det gjort og det er litt deilig. Fått vasket det jeg skulle i gamle leiligheten, så nå er jeg egentlig ferdig der.

Var på allergivaksinasjonskontoret og tok vaksinen min før jeg satte meg på bussen hjem.

Leser for tiden "menn som hater kvinner" av Stieg Larsson. Jeg hadde skyhøye forventninger, og de er dessverre ikke innfridd, men jeg må jo lese ferdig boka...

Imorgen har jeg ettermiddagsvakt, så jeg kan sove litt..

Hva gjør du på?

5 kommentarer:

Janne sa...

Spennende...Du gjør mye du =P

Vanja sa...

Så fint at du har det bra :)

Frank sa...

Heij Kristin! Jeg jobber som "kundekonsulent" i VL. Altså snakker jeg i telefonen i 8 timer hver dag. Kjip jobb med dårlig lønn og teite arbeidstider :)

Philip Fodgaard sa...

Hvorfor leser man en bok med titlen: Menn som hater kvinner? Det høres ikke akkurat så oppmuntrende ut...;)

Kay Amund sa...

God sommer!
Lykke til med jobb og alt anna ferien bringe!