torsdag, mai 08, 2008

Savn!

Nå er jeg nesten akkurat ferdig med min første eksamen denne våren. Dvs at nå har jeg fri resten av dagen og været er nydelig og jeg får ikke brukt det. Og vil du vite hvorfor? Fordi Sigrun er på jobb, Ingvil skal ha eksamen imorgen, de i klassen min har planer med andre venner og her sitter jeg da.. Inne og foran en data... Ikke det man kan kalle liv ihvertfall..

Jeg er egentlig klar for å gjøre noe fysisk. Spille volleyball, slås med noen, bade, spille fotball, hva som helst, men det er rett og slett litt vanskelig alene. Jeg kan gå en tur (og det er sikkert det det blir til og), men jeg har ikke så innmari lyst. Jeg hadde gitt ganske mye for en hage å legge seg ut i, men her i Oslo er ikke alt som man skulle ønske.

Jeg savner Kristiansand. Der hadde jeg hage og venner som ville være med å spille volleyball eller ha putekrig. Hva gjør jeg, lille meg, i Oslo egentlig?

All by my self
Don't wanna be
All by my self, anymore...

Når det er sagt, så har jeg det egentlig ikke så verst.
Halleluja, Gud har gjort meg glad!

3 kommentarer:

Vanja sa...

Stakars Kristin må sitte alene...
Det er jo ikke alltid det er noe å gjøre.. Iblandt veldig kjedelig. Jaja.

Frank sa...

Du er alltid velkommen opp til oss :-)

Anonym sa...

Jeg ville bare si til alle de som vurderer å slåss me kristin.. vær forsikti!! she is dangerous! plutlseli ligger du der.. midt på markens.. i søla! .....å ler!!!=) haha!( Du må nesten le.. viss ikke ser du ut som en svekling;) å de er du/jeg jo ikke??.;D Kristin er konge!!!! KING lissom! gleder meg til å slåss Kristin! vi kan slåss me de balanseballene våre!! På søndag!! Me and you i det innerste romme!! date? I miss you!! nå høres jeg ut som en hemmelig beundrer.. å de stemmer jo det;)